Om Datafiks.no

Datafiks.no har mål å gi folk som har falt utenfor ordinært arbeidsliv, arbeidstrening, mestringsfølelse og verdifullt liv.

Alle som er i Datafiks.no er alle trygdemottakere med ytelser fra NAV og jobber mot sin trygd. Prisene hos Datafiks.no gjenspeiler at det er frivillig arbeid da prisene er markedsmessig mye lavere enn andre har. Enkelte varer og tjenester som leveres kan oppleves dyrere, men det er fordi Datafiks.no ikke har like gode innkjøpspriser med datakomponenter som andre har da de krevet meget høyt uttak og nær milliard omsetning for å kunne gi bedre betingelser.

Er du kunde hos Datafiks.no så er du med på å hjelpe folk som ikke har en ordinær jobb et verdifullt liv i forbindelse med mestringsfølelse og verdighet. Datafiks.no har foreløpig ingen egne lokaler og de som jobber i Datafiks.no jobber dermed hjemmefra.

Internt holdes egne kurs og det holdes meget høy standard og service settes høyt.

Det jobbes også med fjernhjelp, men foreløpig er de som tilbyr rett software som er sikker å bruke og ikke minst prisene de har alt for høye (180 000,- i året pr. lisens pr. tilgangspunkt)

Datafiks.no jobber som sagt på frivillig basis og flere av de som jobber for Datafiks.no har andre tiltaksplasser de er på når ikke Datafiks.no har noe å tilby de aktuelle dagene. Derfor er det meget viktig at du som oppdragsgiver/kunde verdsetter de prisene som vi opererer har.

Eksempelvis kan vi dessverre ikke matche priser på harddisker som f.eks. Elkjøp selger for 475,- så tar vi 500,- for dette, men vi tilbyr ferdig preinstallert harddisk som kompensasjon. Slik at du bare monterer harddisken selv eller at vi gjør jobben til våre timepriser som er satt i henhold til prislisten man finner her