Om

Datafiks.no skal holde lave og gode priser, målet er at alle uansett økonomisk situasjon skal ha råd til å få hjelp med å fikse datamaskinen, få satt opp nettverk uten overprising. Det gis gratis rådføring på mail om hva slags router man trenger og hvor man kjøper dette billigst i fra. Installasjon kan man ofte gjøre selv, men mange har ikke den kompetansen til å gjøre denne jobben selv. Derfor skal prisene være lave.

Målet er også at folk som har falt utenfor ordinære arbeidslivet, men som har interesse for data og andre ting kan være med. Bl.a. om du er god til å designe for 3D printing det folk etterspør om.

Prisene på alle tjenestene skal gjenspeile seg at alle skal ha råd til å bruke Datafiks.no
Våre lave timepriser fra 390,- pr. time er også reisekostnad fra vår adresse og til deg og tilbake basert på tid som er basert på Google Maps. Du betaler ikke for kø og bompenger. Er du 1 time unna så koster reisen til deg 390,- og antall timer utført og reise tilbake. F.eks. at det brukes 4 timer hos deg så ser det slik ut:
Reise tur: 390,-
Arbeid 390 x 4 = 1560,-
Reise retur: 390,-
Totalt: 2340,-

I tilfelle arbeid hos deg tar 30 minutter så ser det slik ut:
Reise tur: 390,-
Arbeid: 390 – 50% = 195,-
Reise retur: 390,-
Totalt: 975,-

Vi kjører elektrisk fordi prisene skal holdes lave nok slik at Datafiks.no kan gi deg lav pris.
Dekningsområdet store deler av Østlandet, Innlandet, Vestfold, Østfold, samt Telemark.

E-post

Jobberfaring:
Produksjon av datamaskiner og servere hos Cinet AS
Fra 1996 – 2001.

14.06.2001 -Attest- Rec Cinet-

Tilbake på slutten av 90 tallet og begynnelsen av Y2K jobbet jeg hos Cinet og var produksjonsarbeider og produserte datamaskiner. Morsomt å se min signatur er fremdeles i maskinen idag! Ja jeg savner den tiden med produksjon av datamaskiner og servere og laptop!

En av maskinene i produksjonen var Cinet PPI-700